Bæredygtighed

Som totalleverandør til hele guld- og sølvsmedebranchen går vi ikke på kompromis med kvalitet, men kvalitet skal nødvendigvis gå hånd i hånd med etik. 

For at sikre at de produkter, som du finder i vores sortiment, er fremstillet i overensstemmelse med etiske standarder, lægger vi stor vægt på udvælgelse af leverandører og har gennem de sidste 20-25 år besøgt fabrikker rundt om i verden.


Konfliktdiamanter

Vi sælger eller køber ikke konfliktdiamanter. På det globale marked arbejder vi med leverandører, der har forpligtet sig 100 % til the Kimberley Process Resolution (FN)

Vores leverandører følger endvidere retningslinjerne bekendtgjort i World Federation Code of Principles (WFCOP) og er godkendt af World Federation of Diamond Bourses (WFDB)


Genbrugsguld

Guld bliver stadig sværere og sværere at udvinde, og samtidig har udvindingen store konsekvenser for miljøet. Det guld, du køber hos os, er derfor produceret af genbrugsguld. 

Du kan ligeledes bytte ædelmetalholdigt affald til oparbejdning hos os. Vi tester i den forbindelse også gerne for karat, hvis du selv er i tvivl. 

> Læs mere om hvordan du bytter dit gamle guld til nyt hos os her